„Production Lightmedia d.o.o.“

Drustvo Production LightMedia doo je osnovano 2007. godine. kao rezultat visegodisnjeg iskustva osnivaca na polju razvoja i proizvodnje svijetlecih reklama i reklamne opreme.
Cilj je povecati sopstveni udio u razvoju i proizvodnji svijetlecih reklama na trzistu BiH i regiona, kroz stalno uvodjenje inovacija kako u proizvodnji tako i u komunikaciji sa kupcima reklama.
Danas je LightMedia prepoznatljiva firma u reklamnoj industriji u BiH i šire, sa godisnjom produkcijom od vise stotina reklama.
Do sad smo ugovorili i realizovali vise od 1000 posebnih projekata reklama u BiH i inozemstvu.

Motiv za konstantni rast i kreativno djelovanje u firmi jeste ljubav prema nasem poslu i zadovoljstvo nasih kupaca, koji su i naši dobri prijatelji.

Osnovna djelatnost firme se dijeli u 3 katergotrije i to:
- Projektovanje i proizvodnja svih vrsta svijetleæih reklama (Mega reklame, 3d reljefna slova - frontlit, backlit i bslit, svijetleci totemi, svijetlece kasetne reklame, rotirajuce reklame, slim reklame, opticka platna, termoformirane reklame, cnc alucobond reklame),
- Dizajn i oslikavanje staklenih i drugih povrsina sa pjeskarenim folijama, deko folijama te obicnim i one way vision folijama sa XXL stampom
- Saobraæajni znakovi i table od kojih su nasi originalni proizvodi: svijetleci saobracajni znakovi za podzemne parkinge i reklamne table i konstrukcije reklama.

- ostali proizvodi koje nudimo su:
XXL print na folije, PVC platna i zastave
enterijerska reklamna oprema za pekare, kafice, slasticarne, restorane i poslovne prostore
CNC stirodur 3D oblici
termoformirani proizvodi od raznih vrsta plastike i smola
print galanterija
oprema za notare

 

 

 

| LightMedia Production © | Tuzla B&H |